Onze beloning

Kosteloos kennismaken

Segerink Adviesgroep helpt u graag om de beste financiële keuzes te maken. Deskundigheid is hierbij vanzelfsprekend. Maar betrokkenheid vinden wij minstens zo belangrijk. En dat begint met een persoonlijke kennismaking. Een kosteloos, oriënterend gesprek waarin we u graag beter leren kennen. Na afloop van dit gesprek weet u precies hoe wij ons inzetten om met de juiste financiële beslissingen meer zekerheid, plezier en ontspanning toe te voegen aan uw leven.

Advies op basis van uurtarief of vaste prijs

De consultants van Segerink Adviesgroep werken doorgaans op basis van een uur- of verrichtingentarief. Dit betekent dat er geen directe koppeling is tussen het door ons geadviseerde product en onze beloning. Met andere woorden: de provisie die wij eventueel van de verzekeraar ontvangen geven wij aan u terug. U kunt daarom een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten dat aansluit op uw bedrijfssituatie. Open en transparant. Dat geeft u de zekerheid dat u weet waar u aan toe bent.

Hoeveel ondersteuning wilt u?

Onze service gaat verder dan het uitbrengen van een advies. Is er bijvoorbeeld sprake van een nieuw pensioensysteem? Dan helpen wij ondernemers bij de invoering ervan en zorgen ervoor dat hun medewerkers hier goed over geïnformeerd worden. Aan de hand van ons unieke 9-stappenplan bepaalt u zelf hoeveel begeleiding u wilt.

Abonnement

De ervaring leert dat ons unieke 9 stappenplan bijzonder wordt gewaardeerd door ondernemers vanaf circa 10 personeelsleden. Zzp’ers en kleinere MKB-ondernemers ervaren dit als te uitgebreid. Daarom hebben wij speciaal voor deze groep een abonnement ontwikkeld. Met dit abonnement weet u welke risico’s u loopt en hoe u hiermee om kunt gaan.

Inkoop verzekeringen

Segerink Adviesgroep heeft een langdurige ervaring

Wij hebben een langdurige ervaring met het inkopen van passende verzekeringsoplossingen voor bedrijven, in binnen- en buitenland. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk (verzekeraars, beursmakelaars), waardoor we in staat zijn om voor iedere onderneming maatwerk te leveren bij het samenstellen van het juiste verzekeringspakket.

Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een deskundig advies bij de afwikkeling van schades.

Segerink Adviesgroep Kwaliteitsindex

De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten

Om voor iedere klant de juiste selectie te maken, werken wij met speciale vergelijkingsprogramma’s waarmee we een objectieve analyse maken van nagenoeg de hele markt. Uit al deze aanbieders selecteren wij vervolgens de partijen die voldoen aan de Segerink Kwaliteitsindex. Dat betekent dat zij goed scoren op de kwaliteit van het product, de (polis)voorwaarden en de premie. Daarnaast spelen ook onze ervaringen met betrekking tot de administratieve afhandeling, deskundigheid van de medewerkers, onze ervaring bij schade of beroep op een uitkering een belangrijke rol. Zo garanderen we u de kwaliteit van financiële producten.

Second opinion

Is de keuze van toen nog steeds de meest optimale?

U heeft in het verleden verzekeringen afgesloten en u betwijfelt of deze u voldoende zekerheid bieden tegen de juiste premie. Of u bent niet tevreden over uw huidige financieel adviseur of verzekeringsmaatschappij. In die gevallen kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Dat is een grondige toets van al uw financiële producten: is de premie die u betaalt marktconform, zijn de voorzieningen voldoende en voldoen de producten aan de fiscale en wettelijke eisen? De kwaliteit van de risicodrager toetsen wij aan de hand van de Segerink Kwaliteitsindex. Zo weet u snel of er verbeteringen en/of besparingen mogelijk zijn.

Expertise gevraagd!

De wereld van pensioen, inkomensvoorzieningen en riskmanagement is volop in beweging

De wet- en regelgeving hieromtrent is dan ook continu aan verandering onderhevig. Wij volgen deze ontwikkelingen uiteraard op de voet en beschikken daardoor over de meest actuele expertise over deze onderwerpen.

Deze kennis delen wij via consultancy opdrachten met onder andere:

 • Accountants
 • (Arbeidsrecht-)advocaten
 • Fusie- en overnamespecialisten
 • Collega-assurantieadviseurs
 • Ondernemingsraden

Dit is wat wij zoal aan consultancyopdrachten verrichten:

 • Second opinion uitbrengen op een adviesrapport
 • Beoordelen van de verzekeringsportefeuilles
 • In kaart brengen van overeenkomsten en eventuele tegenstrijdigheden van de wensen en doelstellingen van de relatie versus de actuele (verzekerings-)situatie, uitvoeren van een risico analyse
 • Beoordelen van de pensioenregeling
 • Bepalen van de zorgplicht gerelateerde aspecten
 • Werkingssfeeronderzoek uitvoeren ten behoeve wel of niet aansluiten bij een Bedrijfstak Pensioen Fonds (BPF)

Wilt u meer informatie over dergelijke opdrachten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.