Partners en registers

Ons kantoor heeft diverse lidmaatschappen, registraties en samenwerkingsverbanden

ANAC Backoffice

Zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn

Omdat Segerink Adviesgroep gespecialiseerd is in het adviseren en begeleiden van klanten rondom het verzekeren van risico’s, besteden wij de administratieve handelingen uit aan Anac Backoffice in Eindhoven. Door deze samenwerking zijn wij in staat om optimaal bezig te zijn met het adviseren van klanten. Segerink Adviesgroep is en blijft uw eerste aanspreekpunt voor uw verzekeringen.

Anac als gevolmachtigd agent

Naast de rol van back-office organisatie is Anac ook gevolmachtigd agent voor verschillende verzekeringsmaatschappijen zoals ARAG, ASR, London en Allianz Global Assistance. Dit houdt in dat Anac namens de verzekeraar onder andere de premie incasseert, polissen afgeeft en schades afhandelt. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac. Mocht u vragen hebben over de rolverdeling tussen Anac Backoffice en Segerink Adviesgroep kunt met ons contact opnemen via 033- 760 01 70.

Nedasco

NNedasco behoort tot de grootste serviceproviders in schade, zorg en inkomen in ons land. Nedasco beschikt over volmachten van bijna alle verzekeraars. De samenwerking met Nedasco zorgt ervoor dat onze inkoopkracht van verzekeringen verder is toegenomen. Daarnaast levert de samenwerking ons tijd en gemak op waardoor wij én onze dienstverlening scherper kunnen aanbieden én wij ons nog beter kunnen richten op het adviseren en begeleiden van onze klanten. Uiteraard is en blijft Segerink Adviesgroep uw eerste aanspreekpunt voor uw verzekeringen.

Omdat Nedasco ook acteert als gevolmachtigd agentvoor de verschillende verzekeringsmaatschappijen incasseert Nedasco namens de verzekeraars de premies, geeft men polissen af en handelt men de schade af. Daarnaast incasseert Nedasco namens Segerink Adviesgroep het maandelijkse abonnement voor haar dienstverlening.

Kifid

Segerink Adviesgroep is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Voor meer informatie over Kifid verwijzen wij u naar hun website: www.kifid.nl

Autoriteit Financiële Markten

Stoutenburgh Adviesgroep is bij de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerd onder nummer 12006483. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl . Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het Meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer (0800) 540 05 40.

Kamer van Koophandel

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland staan wij geregistreerd onder nummer 75030926. Onder dit nummer zijn ook onze algemene leveringsvoorwaarden gedeponeerd.