Advies

Financieel advies: u bepaalt hoe en waar

Segerink Adviesgroep biedt haar klanten graag optimaal gemak. Daarom bepaalt u zelf hoe en waar u met een adviseur in gesprek wilt gaan:

  • bij u thuis (beschikbaar voor relaties in Leusden en omgeving)
  • bij ons op kantoor
  • telefonisch

Waarom een adviesgesprek?

Wat uw plannen in het leven ook zijn, er zit in veel gevallen een financieel aspect aan. Dat is waar Segerink Adviesgroep u bij helpt: bewust financiële keuzes maken. Of het nu gaat om uw inkomen, uw pensioen of uw verzekeringen: een goed plan is goud waard. U heeft dan direct een helder inzicht in de kosten, u krijgt financiële producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en u weet zeker dat u niet over- of onderverzekerd bent. Want wie grip heeft op zijn financiën, kan meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven. Dat is het uitgangspunt bij onze adviezen.

Waarom Segerink Adviesgroep?

Wij stellen het juiste verzekeringspakket voor u samen. Graag zijn wij uw adviseur voor al uw verzekeringen. Dit levert u de volgende voordelen op:

  • scherpe premie met de mogelijkheid tot het samenstellen van een pakketpolis met aantrekkelijke kortingen
  • de zekerheid dat u niet dubbelverzekerd bent en hierdoor te veel premie betaalt
  • onafhankelijk advies, wij zullen alle verzekeringen eerlijk vergelijken en de beste oplossing voor u vinden
  • één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
  • gemak
  • snelle en adequate schade afhandeling

Verzekeringen en bancaire oplossingen

Hier vindt u een overzicht van alle particuliere verzekeringen en bancaire oplossingen die wij aanbieden. Tevens treft u op hoofdlijnen een korte toelichting aan wat de verzekering en bancaire oplossing inhoudt. Wilt u exact weten wat er wel en niet onder de dekking van de verzekering valt of wat voor u de beste keuze is, neem dan contact met ons op

Grip èn rendement met financiële planning

Wilt u grip hebben en houden op uw financiën? Dan is het van belang om te weten wat u met uw geld wilt doen, nu én in de toekomst. En belangrijker is nog: hoe kunt u dat realiseren? Met onze financiële planning krijgt u slimme vermogens- en pensioenadviezen en laten we u zien hoe u uw vermogen zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk kunt beheren. Daarbij kijken we ook naar scenario’s die uw plan mogelijk kunnen aantasten, zoals verlies van uw baan, arbeidsongeschiktheid en overlijden van u of uw eventuele partner. Hoe kunt u deze risico’s het beste afdekken? Kortom, met een financieel plan van Segerink Adviesgroep heeft u grip op uw financiële situatie en bent u in staat om de juiste keuzes te maken. Wij rekenen een vast bedrag voor deze dienstverlening. Dit betreft echter eerder een investering: goede financiële planning verdient zichzelf namelijk al snel terug! Wilt u meer weten over financiële planning? Neem dan contact met ons op.

Pensioen en lijfrente

Direct ingaand pensioen

Heeft u pensioen opgebouwd middels een beschikbare premieregeling via uw werkgever? U krijgt dan op uw pensioendatum een kapitaal waarmee u uw pensioen moet aankopen. Vaak krijgt u een paar maanden voor de pensioendatum bericht van uw pensioenverzekeraar: ‘Uw pensioenkapitaal komt vrij.’ Met dit pensioenkapitaal moet u een pensioenuitkering aankopen en dat betekent dat u een aantal keuzes moet maken. Nadat wij uw situatie en wensen in kaart hebben gebracht verwerken wij onze bevindingen in een helder financieel rapport dat wij met u bespreken. Op basis van deze bevindingen kunt u een goede keuze maken over uw pensioen. Daarna zorgen wij ervoor zorgen dat wij de oplossing zo scherp mogelijk voor u inkopen. Wij rekenen vaste kosten voor deze dienstverlening, wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Mijn lijfrente komt vrij, wat nu?

Als uw lijfrenteverzekering binnenkort de einddatum bereikt, moet u een aantal keuzes maken. Misschien wilt u hiermee uw pensioen aanvullen. Of juist nog even doorsparen zodat uw uitkering straks hoger wordt. Onze adviseur berekent de verschillende mogelijkheden en legt deze vervolgens helder aan u uit. Samen met u werken we toe naar de beste oplossing, zodat u onbezorgd van uw oude dag kunt genieten. Wij rekenen een vast bedrag voor deze dienstverlening. Meer weten over uw lijfrente? Neem dan contact met ons op.