Werkwijze

kosteloos kennismaken - verzeker met mate - kwaliteitsindex

Kosteloos kennismaken

Segerink Adviesgroep helpt u graag om de beste financiële keuzes te maken. Deskundigheid is hierbij vanzelfsprekend. Maar betrokkenheid vinden wij minstens zo belangrijk. En dat begint met een persoonlijke kennismaking. Een kosteloos, oriënterend gesprek waarin we u graag beter leren kennen. Na afloop van dit gesprek weet u precies hoe wij ons inzetten om met de juiste financiële beslissingen meer zekerheid, plezier en ontspanning toe te voegen aan uw leven.

Besluit u om uitvoer te geven aan ons advies? Dan zorgen wij ervoor dat overbodige verzekeringen worden opgezegd en de juiste verzekeringen worden ingekocht. Hier heeft u geen omkijken naar. Ook daarna zullen wij regelmatig contact met u opnemen om te beoordelen of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw manier van leven. En uiteraard houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen die voor u relevant zijn.

Verzeker met mate

Iedereen heeft behoefte aan een bepaalde mate van zekerheid. Verzekeringen kunnen hier zeker aan bijdragen. Wij zijn er echter geen voorstander van om alle mogelijke risico’s die u loopt te verzekeren. Dat is namelijk niet alleen heel kostbaar, maar ook zeker niet nodig! Met onze analyse van uw woon-, werk- en familieomstandigheden, kunt u eenvoudig beslissen welke risico’s u wilt verzekeren en welke niet. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de juiste verzekeringen . Veel klanten kiezen ervoor om al hun verzekeringen bij ons onder te brengen. Dat kost niets extra, maar levert wel veel op:

  • scherpere premies met de mogelijkheid tot het samenstellen van een pakketpolis met aantrekkelijke kortingen
  • de zekerheid dat u niet dubbel verzekerd bent en hierdoor teveel premie betaalt
  • eerlijke vergelijking van alle verzekeringen
  • één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
  • gemak
  • snelle en adequate schadeafhandeling

Segerink Adviesgroep Kwaliteitseisen

De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Om voor iedere klant de juiste selectie te maken, werken wij met speciale vergelijkingsprogramma’s waarmee we een objectieve analyse maken van nagenoeg de hele markt. Uit al deze aanbieders selecteren wij vervolgens de partijen die voldoen aan uw en onze voorwaarden. Dat betekent dat zij goed scoren op de kwaliteit van het product, de (polis)voorwaarden en de premie. Daarnaast spelen ook onze ervaringen met betrekking tot de administratieve afhandeling, deskundigheid van de medewerkers, onze ervaring bij schade of beroep op een uitkering een belangrijke rol. Zo garanderen we u de kwaliteit van financiële producten.